Läser du så skriver jag!

Alla inlägg under november 2009

Av Emma - 5 november 2009 07:32

Eller helt ärligt jag vet inte ens om jag vaknat ännu... Är helt färdig.. Gick upp 0532, åh det är vare sig varmt eller ljust ute då..


Idag är det jobba som gäller och sen ska jag hem och ta tag i förödelsen hemma... Låter väl väldigt spännande.. Läxläsning är det ikväll oxå med barnen.. Funderar på att baka en kladdkaka åt dom om dom är snälla... Men utan höga klackar den här gången =)


Ha det så gott!

Av Emma - 4 november 2009 22:43

.. vilken dag det varit.. Helt färdig efter baket igår.. Önskar att ni kunde få se bildrepotaget som vi gjorde, eller dom som har fejjan har ju kunnat se det..  Vi hade så jäkla roligt stundtals höll jag på att kissa på mig =)


Fick ett med från LLA (Lagens långa arm) oxå i natt tror jag det var, och det känns bra vi är nog på samma våglängd.. Som jag skrev till honom så blir det jättebra så länge vi är ärliga, då finns inga problem bara möjligheter =).. Det viktigaste är att vi är vänner tycker iaf jag... Sen får vi se..


Ja men just det idag fick Kiara 4 bebisar.. Jag bad efter 2 stycken att det skulle vara slut, men hon tittade på mig och klämde ut 2 till.. Så nu har jag 13 katter hemma  *svimmar nästan av tanken*


Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen men idag har varit en dag då jag satt i pyjams till halv 5 idag tills jag var tvungen att byta om för att gå till affären..


Jo just det dom ringde från min dotters klass idag och undrade hur många salamikorvar vi sålt WHHHAAATTTTTT???? Vilka jäkla korvar... ÅHHHH den ungen.. Så tydligen var det bra om man iaf sålt 2 tills fredag.. Jag har hittils sen kl 15 idag sålt 10 stycken =)

Av Emma - 3 november 2009 14:09

.. kort kort blir det här hemma ikväll.. Bettan och jag ska baka och det ska vi göra med stil... Vem har sagt att man måste se ut som en grå mus för att man bakar ;)


Hi hi hi

Av Emma - 3 november 2009 05:44

Okej Det föddes inga kattungar i natt som jag trodde, kanske väntar hon till  i natt så att jag kan orka vara redo.. Har sovit 5 timmar inatt och det är inte nog för att jag ska må bra.. Men tror att jag ska ta ett par timmar komp idag eftersom jag inte känner mig helt hundra, kanske kan jag gå hem redan vid 11 eller 12, ska verkligen kolla det..

Sedan är det kvartsamtal kl 15:30 så då vill man ju vara pigg..


Mailade ju med djungelmannen igår och fick iaf tillslut svar att vi kanske inte kunde vara vänner pga att han visste hur mina känslor varit för honom.. Så tydligen är jag en KOKA KANIN brud, tjoho vad spännande... Han är nog den första mannen som då har fått  mig till det.. Jag vart så jävla irriterad att jag skickade ett längre och irriterat svar tillbaka.. Att troligen så hade jag inte så starka känslor för honom eftersom jag tillbringade en kväll med Lagens Långa Arm.. Att jag nu insåg det och att det kändes toppen att han träffat någon.. Det har jag inte fått svar på... Jag tror fan att den där ja vad fan man nu ska kalla honom, ville att jag skulle sitta hemma och gråta för hans skull..

Då kan man fan undra varför jag försöker att vi ska vara vänner.. Varför jag bryr mig så mycket att vi inte ska vara osams.. När han har så djävulskt dåliga tankar om mig.. Åhh va trött jag blir på mig själv..


Hoppas ni får en fantastisk dag =)

Av Emma - 2 november 2009 23:08

.. idioter..


Allt ska handla om dom och när det inte gör det så blir dom sura och griniga..



FATTA MAN KAN VARA VÄNNER MED VARANDRA ÄVEN MAN INTE TRÄFFAS LÄNGRE!!!!!

Av Emma - 2 november 2009 21:22

.. och var borta i 1timme och 45 minuter.. Satunge.. Gick hem till en kompis jag inte ens visste han umgicks med.. Dataförbud fick han och tyckte så synd om sig själv ;)


Men man måste visa någonstans att man inte bara kan sticka och inte säga ngt..

Av Emma - 2 november 2009 21:04

..till mig en fotmassage =)..


Skulle inte vara ett dugg fel.. Tänk att komma hem efter en lång dag på stående fot, krypa upp i soffan i pyjamas och få massage... Inte för att jag berättade att jag ville ha pyjamas på mig, men måste man berätta sånt?? ;)


Hi hi hi...


Sen så tycker 20 åringen att jag ska underhålla honom , borde inte han underhålla mig??.. Åh nej det är inte han som jag förtat till mig en fotmassage av ;)

Av Emma - 2 november 2009 18:01

.. om jag ska skratta eller gråta..


Skickade idag ett medeleande till Nära Nära/Djungelmannen att jag glömt min tröja där, sa att antingen kunde han skicka den med Kocken eller så kunde jag ta den nästa gång jag kom till G-borg.. Får tillbaka att han inte tycker att vi bör träffas överhuvudtaget och att han inte vill förklara.. Självklart frågar ju jag då om jag gjort ngt eftersom vi bestämt att vi ska kunna vara vänner när vi nu har gemensamma vänner.. Det kommer då fram att han träffat en tjej typ igår och att jag inte kommer kunna bo där när jag kommer till G-borg.. Att han inte tycker att vi ska ha kontakt.

Blev helt klart lite ställd här då jag inte riktigt förstod, hade jag sagt att jag skulle bo hos honom?? Har jag sagt att jag vill träffa honom så?? Näe inte mycket.. Men att vi helt plötsligt inte skulle kunna vara vänner var ganska nytt för mig iaf..

Så jag skrev tillbaka att jag var jätteglad för hans skull att när jag åker dit , har jag självklart annat boende.. Jag skrev oxå att det kändes skönt att han träffat ngn eftersom även jag fallit för frestelsen även om det nu säkert inte blir ngt (eller den detaljen uteblev *s*). Men då svarar han inte längre.. Va trodde han att jag skulle sätta mig ner och gråta, bryta ihop och dö av vetskapen att någon annan fått denna man.. *Suck*

Ovido - Quiz & Flashcards