Läser du så skriver jag!

Alla inlägg den 31 januari 2010

Av Emma - 31 januari 2010 20:30

.. för barnen att duscha och sen hoppa i säng... Imorgon ska dom till sin pappa och vara där en vecka.. Själv så är det sängen som gäller med denna jäkla förkylning..  Men vem vet kanske så är det ngt bra på tv :)


För mer mat orkar jag inte förbereda...


Ja menar sen i fredags har jag lagat:


Kycklingfile med potatisgratäng

Limekryddad kyckling med ris

30 pannkakor

10 portioner korvstroganoff

köttfärsås

en hel plåt lasagne


Tror inte det finns mer plats i frysen heller :)



Av Emma - 31 januari 2010 18:44

.. från ledsen till förbannad.. Det helt sjuka i det här är att den jag trodde minst brydde sig var den som skickade ett mess...


- Vem har varit dum mot dig :S?


Då blev jag ledsen och sen vart jag arg.. Är jag så jävla snäll jämnt att folk tror att det är öppen restuarang och jourhavande kompis här hemma??? Isåfall är det fan slut med det..


Självklart säger jag inte att mina kompisar inte ställer upp på mig när jag behöver dom.. Det gör dom.. Men om jag står och lagar mat och räknar med att dom kommer så förväntar jag mig att man gör det oxå..


Dom senaste 3 veckorna har det varit allt för ofta, en massa mess om orkar inte, hörs imorgon och etc.. Åh av någon jävla anledning har jag tagit det här.. Men inte längre..


Jag har 2 val, nr 1 är att ge igen med samma mynt och sån är jag inte.. Nr 2 är att bry mig om mig.. Umgås med mig själv, göra det jag vill, när jag vill..


Nu ska jag sätta mig i vardagsrummet och mysa med dottern.. Hon vart helt ställt när hon hittade mig gråtande i köket.. Men hennes svar när jag förklarade varför jag var arg/ledsen var,jaha beter man sig så som vuxen oxå?! Då kan man inte annat än skratta..



Av Emma - 31 januari 2010 17:52

Idag vaknade jag täppt och jäklig.. Men det blev bättre under dagen..


Så ikväll så ska Fm komma hit och hämta Gris..


Sen var det 2 vänner som skulle komma men som jag känner just nu.. Så som vanligt hoppar man av i sista sekund och har den ena förklaringen efter den andra.. Helt ärligt jag blir sårad så jävla mycket.. Så nästa vecka så säger STOPP.. Det är min vecka, den ska ägnas åt mig.. Så alla som vill ta en fika eller liknande gör det med någon annan.. För jag har fått nog..


Jag inser att vissa av mina vänner tar mig för given.. Så jävla trött på det..


Vad ska jag säga... Idag blev jag riktigt ledsen.. Men det är inte min sak att säga det, dom borde ha mer respekt för mig än så här!!...

Ovido - Quiz & Flashcards