Läser du så skriver jag!

Alla inlägg under februari 2010

Av Emma - 12 februari 2010 11:52

.. även om jag fortfarande är irriterad från igår så orkar jag inte låta det gå ut över den här dan!


Jag älskar min blåa tröja jag har på mig, jag har den till allt! Fick den förra året på min födelsedag, en av dom presenter som jag faktiskt blev mest glad för :).. Hade verkligen önskat mig den, så nu när den börjar bli lite urtvättad och extremt använd vill jag ju ha en ny.. Tror att jag måste åka till den affären där den fanns och kolla om den kanske finns kvar.. Troligen inte, men jag absolut älskar den!!


Snart slutar jag jobba, då ska jag till centrum och uträtta lite ärenden och sen så ska jag hem och städa lite.. Tror jag ska färga håret idag oxå, börjar se lite dassigt ut.. Tror jag måste fråga Mette om hjälp eftersom hon är frissa! :)

Av Emma - 12 februari 2010 06:09

Dags för att jobba igen.. Ser framemot helgen och 2 härliga sovmorgon :).. I helgen blir det trevligt sällskap då Kocken kommer från Gbg och det blir middag hos Mette! Kanske kommer Fm oxå, så slipper jag som vanligt vara 5 hjulet under vagnen ha ha ha ;) Nä men det kan ju vara trevligt!!


Även om min son nu har uttryckt att jag inte behöver ngn kille som är här hemma!!


Vi hörs efter jobbet, nu måste jag lägga fram saker för barnens badminton match med farmor, jag skulle varit med om jag hade hunnit idag!! Det hade ni verkligen velat se, mig på en badmintin bana ;)

Av Emma - 11 februari 2010 20:53

.. irriterad men orkar inte.. Kanske borde, men egentligen varför???


Önskar ibland att jag inte brydde mig..

Av Emma - 11 februari 2010 19:38

.. åh det trodde jag inte att det skulle göra..


Får helt enkelt skylla mig själv!

Av Emma - 10 februari 2010 20:56

.. härligt glad just nu..


Känner att livet är enklare på ngt sätt..


Imorgon ska jag på en anställningsintervju sen en fika på kvällen här hemma...


Ja vad mer ska jag säga?!

Av Emma - 9 februari 2010 05:54

Har sovit lite halvtaskigt i natt men är sen 30 minuter uppe och hoppar iaf... Barnen har precis vaknat och dom ser bra trötta ut..


Jag och dottern hamnade i krig igår kväll igen.. Jag tycker att det är försent att lägga sig 23 när det är skola trots att hon blir 14, hon är ju så trött på morgonen att benen knappt bär henne.. Men trots det vill hon vara uppe.. Var går gränsen??


Så igår när jag kom hem efter 11,5 timmes arbetsdag talade min dotter om för mig vad hon tyckte, jag bad henne visa lite respekt att jag var helt slut.. Men det hade hon ingen lust med utan talade om att var jag så trött kunde jag säga upp mig.. Då frågade jag henne vem ska betala räkningarna här hemma, ja du mamma inte problem att lösa.. Som av en händelse fick hon då lägga sig 21:45.. *suck*


Men gissa vem som är så trött nu och bara gnäller.. Tänk er henne ytterliggare nästan 1,5 timmes sömn mindre..


ikväll blir det ett ordentligt snack här hemma om vems regler hon ska följa, mina eller sina.. Vi kan ju bara gissa vad hon anser..


Ha en trevlig dag!

Av Emma - 8 februari 2010 21:54

... berätta om min totalt helt galet underbara helg.. Vilja få berätta om vad jag har gjort, vad jag har upptäckt..


Men jag har varit på middag både fredag och lördag.. Jag har sovit i annan säng än min, hos någon jag tycker om, det har jag insett helt plötsliigt.. Men det kan ju ändras snabbt... Jag hälsat på grisen hos FM, han har det superbra där.. Dom trivs verkligen ihop.. Insåg att jag saknade honom massor, gosade med honom till och från hela dagen... *fnissar*


Hade massa annat skoj som jag vill berätta men inte än.. Måste se vad saker landar först...



Av Emma - 5 februari 2010 13:43

.. det varit mkt igen..


Här kommer lite bilder från min och Bettans lilla middag vi hade för ett tag sedan och där ser ni oxå det köksbordet som tog flera veckor innan det kom upp på väggen ;)

    


Sen här kommer lite bilder från min hallrenovering som går rent sagt åt helvete...


 


Mitt ex målade ju om min hall, nu ser jag vilket fusk jobb han har gjort.. Jag ser oxå hur alla sen 60 talet har fuskat.. Har hittat orginaltapeten och den var inte snygg ;)... Så det som skulle ta ett par dagar tar nog lite längre tid än beräknat!! Tur att jag har Mette som är en hejare på det...


Hör av mig om ett tag igen!  

Ovido - Quiz & Flashcards